A tevékenységünkről

Sopronban a legfőbb tevékenységünk a konyhafronrok gyártása. A konyhabútorokon kívül a nappali- és hálószobabútorokhoz is gyártunk előlapokat/ajtókat. Mindezek mellett portfóliónk asztalokat is tartalmaz.

Egy héten akár 70 000 frontot is le tudunk gyártani. Technológiai különlegességeink és funkcióink lehetővé teszik, hogy számos különböző felépítésű terméket gyártsunk akár vegyes anyagokból is. Például egy konyhai előlap készülhet tömörfa kerettel, míg a középső részek forgácslemezből, MDF- vagy HDF-lapokból, furnér borítással készülnek. A fa külsejét és érzetét kínáló anyagok felhasználásával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy kevesebb erőforrásból többet alkossunk. Hatékony, modern és megbízható technológiáink teszik lehetővé, hogy a legtöbbet hozzuk ki a gyártási kapacitásunkból.

 

Szenvedélyesen kutatunk a legjobb megoldások és folyamatok után, amelyekkel kielégíthetjük a vásárlóink igényeit. A tapasztalt és nagy szakértelemmel rendelkező emberek tudását a technológiai erőforrásainkkal kombinálva hatékony gyártási folyamatokat érhetünk el. Erőt merítünk abból, hogy mindig az előrejutás legjobb módszereit tartjuk szem előtt, ezért a folyamatos fejlődés a mindennapjaink részévé vált.